Vill du sälja Majblommor?

Publicerad söndag 26 mar 2017, 15:29

Nu har du möjlighet att sälja majblommor. Vi säljer under perioden 6 april – 20 april. Att sälja majblommor innebär att, barn hjälper barn.

Majblomman säljs för organisationen Majblomman som bekämpar barnfattigdom i Sverige. (www.majblomman.se)

Du får ett startkitt, en väska, med majblommor och information:

Du får givetvis sälja mer än en väska och självklart får du lämna tillbaka de blommor du inte lyckats sälja. Av det du säljer går 10% direkt till dig som säljer och 10% går till kåren. Övriga pengar går till olika aktiviteter för och till barn.

Om du säljer hela väskan tjänar du 172 kr. Alla scouter som säljer kommer också att få ett tygmärke som kan sättas på scoutskjortan. Nytt för i år är att man även kan erbjuda digitalbetalning via SMS efter att ha registrerat sig på majblommans hemsida.

Alla kan sälja och göra en insats, oavsett hur mycket man säljer. 2016 sålde en av våra scouter för ca 7 000 kr, och några scouter sålde för ca 100 kr – men det viktiga är att många säljer och hjälper till.

Försäljningen redovisar du till din ledare så snart som möjligt efter 20 april.

Under "Dokument" här på hemsidan finner du ett dokument om försäljningen - information på papper finns på scoutstugan. Lappen längst ned lämnas till din ledare och vecka 14 kommer vi att dela ut Majblommorna för försäljning.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.