Stugans kväll – Tisdag 13 juni

Publicerad söndag 11 jun 2017, 00:12

Här kommer en inbjudan till alla ledare, föräldrar och äldre scouter att vara med på ”Stugans kväll” – en kväll då vi tar hand om scoutstugan.

Kvällens huvudnummer blir bygget av en ny vedbod/förråd vid scoutstugan, men vi hade också tänkt oss att rensa upp ute runt stugan och även inne i stugan.

Inne är det bäst att satsa på mer bestående insatser (kök, torka luckor/dörrar/bord, putsa fönster, städa toaletter mm) och kanske även röja i förrådet och städa ledarrummet. Att t ex dammsuga och våttorka golv är inte mödan värt då vi ska lägerpacka (och packa upp) till tre läger i sommar – det brukar vi istället göra inför terminsstarten.

Vi tänkte köra igång klockan 18:00 och håller på tills vi känner oss klara. Vi tänkte också fika under kvällen.

Ni som vill hjälpa till med bygget av vedbod kan ju ta med lite snickarprylar (stor såg med bord finnes). Vill ni hjälpa till inne så finns det en del städmaterial, men givetvis får man ta med prylar hemifrån om man vill det. För övrigt jobb utomhus kan kanske kratta vara ett bra verktyg.

Har ni frågor eller funderingar får ni gärna höra av er till Thomas Norrman, 0708-237430, thomas@blinfo.se.

Välkommen!!

Forsa Scoutkår

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.