Vikingar & Trappers på Vässaröläger

Publicerad tisdag 25 jul 2017, 21:14

Måndag 24 juli drog 9 st Vikingar och 11 st Trappers, tillsammans med 3 st ledare, på läger till Vässarö. Vikingarna består detta år av scouter från klass 4 - 6 och Trappers är en högstadiegrupp. Med på lägret är också övriga scoutkårer i Staffans scoutdistrikt, vilket innebär ca 185 st scouter när alla är på plats. Kårerna bor dock i olika byar, vissa bor tillsammans, men Forsa har egen by.

Kåren har ju en ganska brokig lägersommar i år med inte mindre än 3 olika scoutläger och våra yngsta scouter, Gaddarna, var på läger i Ora i slutet av juni.

De första rapporterna från lägret vittnar om att allt är bra, lite lätt kaotiskt första dag (då mycket ska byggas, tält ska resas mm), precis som det brukar vara, och nu på tisdag har de haft strålande sol, och dagen har bland annat ägnats åt segling. Kul att de har sol på Vässarö när vi har regn hemma i Forsa och snudd på skyfall i Danmark där Snusdorisarna just nu är på läger.

Följ gärna vad som händer på lägret via "Bildgalleri" här på hemsidan där vi löpande försöker lägga ut bilder för att visa er här hemma vad som händer på lägret.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.