Trappers – Höga Kusten

Publicerad lördag 29 apr 2017, 14:31

Nu ligger inbjudan till Höga Kusten hajken här på hemsidan under Dokument. Anmälan – absolut senast onsdag 3 maj – de 8 första anmälda garanteras plats i minibuss.

Alla Distriktets Utmanar/Äventyrar scouter bjuds härmed in på en distriktshajk till en av Sveriges vackraste platser, Skuleskogens naturreservat, lördag 6 maj – söndag 7 maj.

Tid: Lördag 07.30 på scoutstugan – hem söndag em/kväll
Hajkavgift: 100 kr
Anmälan: Senast nästa onsdag – 3 maj
Frågor: Till Noppe eller Oskar (han är er hajkledare)

Vi ska vara på plats 10.00 – därav den tidiga avresan från scoutstugan. Vi kommer att hyra en minibuss, så den trötte kan sova under resan.

Vi kommer att göra en lätt och kort vandring från Västra entrén, passera Skrattaborrstugan och ta oss till Slotdalsskrevan.

Vi utforskar platsen, sen förflyttar vi oss ner till Tärnvattsstugan där vi slår upp våra tält, lagar middag och slappar och njuter av miljön.

På kvällen när det börjar skymma så går vi upp till Slottedalsskrevan tänder marschaller och fixar lite lägerbål och provar hur det låter när glada scouter sjunger lägerbåls sånger i ett rum med lodrätta bergsväggar...:-)

Varje scout skall vara självförsörjande, alltså ta med sig egen mat, eget vatten, eget kök, eget tält. Det planerar vi Trappers tillsammans.

Detta är ”på riktigt” har du inte tagit med, så finns det inte. Det kan vara bra att ha en läger båls filt och skitvarma kläder. Vi befinner oss vid havet och det är vår, så det kan bli göör kallt..

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.