Scouterna firar på parkeringen!!

Publicerad tisdag 20 jun 2017, 17:18

I vanlig ordning firar Forsa Scoutkår midsommarafton på Fränö – närmare bestämt på parkeringen...

Det är kåren som i vanlig ordning sköter om parkeringen på Fränö – och kåren det är ju vi. Det vi gör är att parkera massor av bilar och tar in parkeringsavgift för dessa bilar åt hembygdsföreningen. För detta jobb får kåren betalt av hembygdsföreningen.

De scouter som är med och arbetar får betalat för sitt arbete – för många fungerar detta som ett lägerstipendium. Ni kan välja om ni vill jobba lite eller mycket – från ca 11.00 till ca 15.30 krävs det att vi är där. Man kan alltså utan problem fira både en traditionell midsommar och en ”scoutmidsommar”.

Flest bilar kommer det strax innan midsommarstången ska resas (13.00). Det är Trappers och äldre som får vara med och jobba. Givetvis blir vi mycket tacksamma om även någon av er föräldrar kan vara med.

Ni som vill vara med ska berätta detta för Oskar Aspvik, 070-3584369, oskar.aspvik@hotmail.com så snart som möjligt. Du kan även anmäla dig på hemsidan (forsascout.se) under ”Forum”. Innan ni anmäler er är det också bra om ni funderar över mellan vilka tider ni vill jobba.

Scoutskjorta är bästa klädseln för parkeringsjobb – då har man också stora möjligheter att komma in utan avgift på Fränö.

Välkommen!!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.