Våra Sponsorer

Forsa scoutkår vill härmed rikta ett stort tack till våra sponsorer. För närvarande har kåren två sponsorer och det är Björn Lundén Information AB och ICA-Forsa.
Om du/ni också skulle vilja bidra ekonomiskt till kårens verksamhet och på sätt bidra till att vi även i framtiden kan erbjuda scoutverksamhet till barn och ungdomar i Sörforsa och Näsviken (med omnejd) får du gärna kontakta någon i kårens styrelse (se Kontakt här på hemsidan).
Allt arbete i kåren sker utan ersättning och någon elitsatsning som dränerar medel från barn- och ungdomsverksamheten förekommer inte inom scouterna, varför du som sponsor kan vara helt säker på att satsade medel går direkt till scoutverksamheten, dvs till barn- och ungdomsverksamhet.

Björn Lundén Information AB
Björn Lundén Information är ett kunskaps- och utbildningsföretag som sedan 1987 har försett företag, företagsrådgivare, föreningar mfl med begriplig information och praktiska hjälpmedel inom områdena skatt, redovisning, personal och juridik.
Vi är idag 65 medarbetare på kontoret i Näsviken. 16 medarbetare finns i Ljusdal och fem i Göteborg. På båda dessa kontor jobbar man främst med utveckling och försäljning av program, främst skatte- och bokslutsprogram.
Vi jobbar i en synnerligen platt organisation där alla har lika mycket att säga till om. Vårt sätt att jobba på brukar nästan vara mer omtalat och omskrivet än vad vi jobbar med och våra produkter. Vi hoppas verkligen att fler arbetsgivare kommer att ta efter vår personalpolitik och vår syn på sambanden mellan arbete, arbetskamrater, familjeliv, fritid och personlig utveckling. Vi tror att vårt synsätt är framtidens synsätt, att tiden för den gamla sortens arbetsgivare är förbi.
Besök oss gärna på vår hemsida, www.blinfo.se, för mer information om företaget och de produkter och tjänster som vi erbjuder företag och föreningar.

ICA Nära Forsa
Är det självklara valet för oss som bor i Sörforsa med omnejd. Ett lokalt alternativ med ett brett sortiment. En butik som anstränger sig för att kunna erbjuda sina kunder lokalproducerade produkter, ekologiska alternativ och en mycket god service.
För öppettider eller för att ta del av veckans erbjudanden mm kan du besöka ICA-Forsas hemsida

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.