Köp digitala Bingolotter - stöd Forsa Scoutkår

Publicerad lördag 11 apr 2020, 11:43

1071 for salj1

Nyhet! Digitala bingolotter – stöd Forsa Scoutkår

Nya tider – nya möjligheter!
Intresset för BingoLotto är extremt stort i dessa tider och som vanligt kan du välja att köpa dina Bingolotter på ICA i Sörforsa för att stödja Forsa Scoutkår. Som alternativ till att köpa en Bingolott på papper, kan du nu även välja att köpa digitala Bingolotter och ändå hjälpa kåren med vår verksamhet.

I tider av social distansering och riskgrupper som inte vill och bör besöka t ex affärer, så kanske detta kan vara ett himla bra alternativ.

Även om du föredrar Bingolotter på papper, kan du kanske tänka dig att göra ett undantag just denna vecka, då det verkar som om våra lotter på ICA kommer att sälja slut.

Rent praktiskt följer du länken nedan. I länken finns ett ID som är kopplat till Forsa Scoutkår. Det innebär i korta drag att behållningen från alla lotter som köps via denna länk går till kåren. Dessutom erbjuder BingoLotto alltid på fina vinstmöjligheter och trevlig familjeunderhållning i TV4!

Forsa scoutkårs länk är: https://www.bingolotto.se/bingolotter/?customerId=5001712


Med scouthälsning
Forsa Scoutkår

640x640transp

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.