Välkommen till scouterna!!

Publicerad måndag 28 aug 2017, 17:07

Forsa Scoutkår

Välkommen till Forsa Scoutkår! I scouterna får alla från årskurs 2 och uppåt vara med. Tillsammans med dina kompisar får du vara med om mycket roligt, samtidigt som vi lär oss hur man på ett givande sätt umgås i skog och mark. Vi är ofta utomhus på våra träffar, och åker ibland ut på övernattningar, hajker och läger. Läs mer om vår verksamhet på vår hemsida, forsascout.se.

Sörforsa

I Sörforsa träffas vi på scoutstugan, Medskogsvägen 6. Om du vill vara med, så är det följande dagar och tider som gäller för våra träffar:

Spårare (miniorscout): För årskurs 2. Vi träffas på onsdagar 18.00 – 19.30.Ni som vill vara med ska anmäla er via e-post thomas@blinfo.se då vi har ett begränsat antal platser. Kölista tillämpas vid behov. Första mötet onsdag 30 augusti. Då vill vi även träffa er föräldrar, informera om vad vi gör i scouterna och om kåren. Därför ska varje scout ha minst en förälder med sig till mötet.

Upptäckare (juniorscout): För årskurserna 3 – 4. Vi träffas på måndagar 18.00 – 19.30. Första mötet måndag 28 augusti. Då vill vi även träffa er föräldrar, informera om vad vi gör i scouterna och om kåren. Därför ska varje scout ha minst en förälder med sig till mötet.

Äventyrare (patrullscout): För årskurserna 5 – 7. Vi träffas på tisdagar 18.00 – 19.30. Första mötet är tisdag 29 augusti.

Utmanare (seniorscout): För årskurserna 8 – 1:an på gymnasiet. Vi träffas (vanligtvis) på torsdagar 18.00 – 20.00. Första mötet torsdag 31 augusti

Utmanare (seniorscout): För äldre gymnasieungdomar. Vi träffas (vanligtvis) på torsdagar 20.00 – 22.00. Första mötet torsdag 31 augusti.

Näsviken

I Näsviken träffas vi på scoutstugan, Inganlid. Om du vill vara med, så är det följande dagar och tider som gäller för våra träffar:

Spårare (miniorscout): För årskurs 2 – 3. Vi träffas på onsdagar 18.00 – 19.30. Ni som vill vara med ska anmäla er via e-post thomas@blinfo.se då vi har ett begränsat antal platser. Kölista tillämpas vid behov. Första mötet onsdag 6 september. Då vill vi även träffa er föräldrar, informera om vad vi gör i scouterna och om kåren. Därför ska varje scout ha minst en förälder med sig till mötet.

Om det finns intresse bland äldre barn (och föräldrar), så startar vi gärna fler grupper i Näsviken. Kontakta då Thomas (0708-237430) eller Christer (070-5753826).

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.