Trappers - med eller utan spark?

Publicerad tisdag 28 feb 2017, 17:20

Hej knäppisar. Vi har ju planerat för att åka spark (what we in Sweden calls a kick) i morgon onsdag (1 mars). Med medtagen spark & hjälm - och där broddar + pannlampa kan vara bra att ha och vi kör nog längre än till 20.00.

Nu är det ju ganska varmt ute - så vi ska under kvällen företa en okulärbesiktning av det tänkta övningsområdet för att fastställa huruvida kvällen går att genomföra enligt plan. Ja, Noppe ska helt enkelt kolla läget - och när vi vet hur det blir så lägger vi ut den informationen här på hemsidan. Så håll gluggarna vidöppna!!

"N"

Ja, då var läget kollat, och det blir ingen spark i morgon. Det finns helt enkelt ingen hård yta att åka på. Tråkigt, men vi får kanske möjlighet till nytt försök senare i vinter. istället för spark blir det möte på stugan. "Passa ägget" blir det istället - en omflyttning i programmet alltså. Vi ska också skriva upp era mobilnummer i morgon så vi snabbt kan få tag på er när det blir programändringar eller om vi måste påminna er om något. Ja, eller helt enkelt skicka en glad hälsning, någon mörk kväll i mars.

Ses på stugan i morgon!!

Noppe & Nicke

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.