Trappers drar till Håckstaviken!!

Publicerad tisdag 7 feb 2017, 21:07

Onsdag 8 februari kör Trappers sitt möte mellan 18.00 - 21.00. Början & slut på scoutstugan. Vi kommer att sticka iväg till Håckstaviken för att åka skridskor, gärna långfärdsskridskor om ni har eller kan låna. Även vanliga skridskor med stavar fungerar utmärkt. Hjälm är ett tvång. Pannlampa kan vara en bra idé. Klubba får man också ta med, och isdubbar och ispik om ni har - även om isen är riktigt tjock. Skridskoåkning i fullmånens sken utefter en bana av marschaller - mysigt. Grilla hade vi också tänkt oss.

Håckstaviken blir det eftersom vi vet att där är det kanonis och på Forsasjöarna ligger det en del snö. Att Nicke och Algot bor där, underlättar också en del. Om någon förälder vill hänga med - med eller utan skridskor - så får ni gärna höra av er till Noppe (thomas@blinfo.se eller 0708-237430) - detaljen med skjutsar har inte riktigt löst sig den här gången, så ni är mer än välkomna att hjälpa till med den detaljen.

Högst troligt så hänger även några SnusDorisar med oss till denna kväll - och det är ju alltid roligt!!

Med scouthälsning

Noppe & Nicke

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.