Kåravslutning – 2017-06-11

Publicerad fredag 2 jun 2017, 17:22

Inbjudan till kåravslutningen finner du under Dokument här på hemsidan och på scoutstugan.

Söndagen 11 juni inbjuds alla Scouter, föräldrar, släktingar och andra intresserade till kårens avslutning på Tjännavallen (se karta på baksidan).

Även Forsascouter som idag inte är aktiva i kåren hälsas hjärtligt välkomna.

På söndag klockan 10.00 kör vi igång med en familjedag fylld med roligheter och ett underbart väder. Vi kommer bland annat att ägna söndagen åt lekar & tävlingar (brännboll & 5-kamp), märkesutdelning, och mycket annat. Kom ihåg matsäcken.

Spännande blir också att se om kårens ”vandrare” kommer fram till Tjännavallen under dagen. De har då varit ute sedan i fredags på egen hand för att genomföra Vandringen – målet är Tjännavallen.

Kåren kommer under söndagen att sälja scoutskjortor, halsdukar (nya kårhalsduken), och märken inför sommarens läger. Informera om sommarens läger tänkte vi också passa på att göra. Vi beräknas sluta senast klockan 15.00.

Vikingar, Trappers- och SnusDoris (seniorer) samt ledare är välkommen ut till Tjännavallen redan på lördag klockan 11.00. Vi kommer inte att åka gemensamt, men hör av er om det strular med skjuts.

Du som kommer på lördag ska ha med dig:

Egen lunch & frukost Sovsäck Badkläder (om du vill) Stövlar/Skor

Liggunderlag Toaprylar

Ombyte Regnkläder

Scoutskjorta (om du har) Myggmedel

Övernattning sker i kårens tält. Lunch (lördag) och frukost (söndag) tar ni med er själva och på söndag lunch äter man matsäck med sin familj. På lördag kör vi en gemensam grillning till middagen.

När du bestämt dig för att åka, så talar du om det för din ledare så att vi kan ta med tält och fixa mat så det räcker. Om du glömmer bort att anmäla dig, så får du givetvis komma ändå. Har ni frågor så ring någon av kårens ledare.

Välkomna!!!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.